Vardeforce 20mg

5 270 Ft41 850 Ft

A Vardeforce 20mg a Levitra pótlása (generikuma). Ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint a Levitra készítmény (Vardenafil).

Ragaszkodik a minőséghez? A Zenit Pharma a legmagasabb minőséget biztosítja. A Zenit Pharma termékei, laboratóriumban vizsgáltak és a World Health Organization szigorú szabványai alapján vannak ellenőrizve.

Gyártó: Zenit Pharma
Csomagolás/db tabletta: 10

Vásároljon nagyobb csomagolást és pénzt spórolhat.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Vardeforce 20mg készítmény azon gyógyszerek közé tartozik, amely az erekció elérésének vagy megtartásának (erektilis diszfunkció) a kezelésére szolgál. Legalább egy férfinek tíz közül volt már problémája az erekció elérésével vagy megtartásával. Ennek az okai fizikai vagy pszichés zavarok lehetnek, vagy akár a kettő kombinációja is. Bármi is legyen a kiváltó ok, az izomzat és az erek elváltozása miatt, a péniszben nem marad megfelelő mennyiségű vér ahhoz, hogy megmerevedjen és merev maradjon. A Vardeforce 20mg készítmény csak akkor hatékony, ha a férfit szexuális stimuláció éri. Csökkenti a testben azon természetes kémia anyagok mennyiségét, amelyek korlátozzák a merevedést. A Vardeforce 20mg készítmény lehetővé teszi a megfelelő hosszúságú merevedés elérését, a szexuális aktivitást kielégítő befejezéséhez.

Hatóanyag:

Minden tabletta 20mg Vardenafilt tartalmaz, azonos módon, mint a Levitra készítmény.

Alkalmazás:

A gyógyszer általánosan egyszeri alkalommal használandó, mindig a tervezett szexuális tevékenység idejében (kb. 25-60 perccel a tervezett nemi közösülés előtt). Ne használjon több, mint napi egy tablettát. Az orvosság befolyásolhatja a reakciókészségét és a járművezetői képességét is. A tabletta használatakor, kerülje el a nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztását. Az alkohol és a zsíros ételek csökkentik a gyógyszer hatásait.

Adagolás:

A megfelelő adagot a kezelőorvos állapítja meg. A Vardeforce 20mg készítményt kb. 30-60 perccel a tervezett szexuális aktivitás előtt fogyassza. Szexuális stimuláció esetén az erekció bármikor elérhető, a termék használatát követő akár 5 órán belül is.

Mellékhatások:

Úgy, mint a legtöbb gyógyszernél, ebben az esetben is mellékhatások fordulhatnak elő, amelyek általában mérsékelt – vagy átmeneti jellegűek. A leggyakoribb mellékhatások közé a fejfájás és az arc bevörösödése tartoznak. A további ritka, de dokumentált mellékhatások közé az emésztési zavarok, szédülés, orrdugulás és látászavarok tartoznak. Ha az erekciója 4 óránál tovább tart, azonnal keressen fel orvosi segítséget. A tablettákat és zseléket mindig tárolja az eredeti csomagolásukban.

További információk

Csomagok száma:

1 csomag, 3 csomag, 5 csomag, 10 csomag