Valif 20mg

5 290 Ft41 890 Ft

A Valif 20mg készítmény a Levitra pótlása (generikuma). Ugyanazon hatóanyagokat tartalmazza, mint a Levitra (Vardenafil).

Gyártó: Ajanta Pharma
Csomagolás/db tabletta: 10

Vásároljon nagyobb csomagolást és pénzt spórolhat.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hatóanyag:

Minden tabletta 20mg Vardenafilt tartalmaz, azonos módon, mint a Levitra.

A gyógyszer jellemzői:

A Valif készítmény, azon gyógyszerek közé tartozik, amelyek az erekció elérés vagy megtartás nehézségeinek a kezelésére kerül felhasználásra (erektilis diszfunkció). Legkevesebb egy férfinak tíz közül, problémája van az erekció elérésével vagy megtartásával. Ennek az okai fizikai vagy pszichés zavarok is lehetnek, vagy akár a kettő kombinációja is. Bármi is legyen a kiváltó ok, az izomzat és az erek elváltozása miatt a péniszben nem marad megfelelő mennyiségű vér, a pénisz merevedéséhez és mereven tartásához. A Levitra készítmény akkor hatásos, ha a férfit szexuális stimuláció éri. Csökkenti a testben a merevedést gátló természetes kémia anyagokat. A Levitra készítmény lehetővé teszi a megfelelően hosszantartó merevség elérését, a szexuális aktivitást kielégítő befejezéséhez.

Adagolás:

Az adagolás általában egy tabletta, mindig a tervezett szexuális aktivitás előtt (kb. 25-60 perccel a tervezett nemi közösülés előtt). A tablettát egészben, éhgyomorra és kis mennyiségű vízzel fogyassza. Az étkezést követő fogyasztás esetén, a hatás később mutatkozik meg. Ne használjon több, mint napi 1 Valif 20mg készítményt. A gyógyszer befolyásolhatja a reakciókészségét és a járművezetői képességét is. A tabletta használata mellett ne fogyasszon alkoholt. Szexuális stimuláció esetén, a készítmény hatásai akár 5 órán keresztül is tarthatnak.

Mellékhatások:

Úgy, mint a legtöbb gyógyszernél, ebben az esetben is mellékhatások léphetnek fel, amelyek általában mérsékelt – vagy átmeneti jellegűek. A leggyakoribb mellékhatások közé a fejfájás és az arc bevörösödése tartoznak. A további ritka, de dokumentált mellékhatások közé tartoznak az emésztési panaszok, szédülés, orrdugulás és látászavarok is. Ha az erekciója 4 óránál tovább tartana, azonnal keressen fel orvosi segítséget. A tablettákat tárolja az eredeti csomagolásban, 10-30°C közötti hőmérséklet mellett.

További információk

Csomagok száma:

1 csomag, 3 csomag, 5 csomag, 10 csomag