Tadamix 80mg

6 650 Ft63 000 Ft

A Tadamix 80mg készítmény a Cialis termék továbbfejlesztett változata, amely 60mg Dapoxetinnel van kiegészítve és azon férfiak számára javasolt, akik a korai magömlés problémájával küzdenek.

Ragaszkodik a minőséghez? A Zenit Pharma biztosítja a legmagasabb minőséget. A Zenit Pharma termékei laboratóriumban vizsgáltak és a World Health Organization szigorú szabványai alapján vannak ellenőrizve.

Gyártó: Zenit Pharma
Csomagolás/db tabletta: 10

Vásároljon nagyobb csomagolást és pénzt spórolhat.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Tadamix (Tadalafil + Dapoxetine) a legnépszerűbb, az impotencia és a korai magömlés kezelésére szolgáló gyógyszer. A hatásai, 30-60 perccel a készítmény fogyasztása után mutatkoznak meg és akár 36 órán keresztül is tarthatnak. A Tadamix 80mg készítmény a Cialis 20mg továbbfejlesztett változata, amelyet 60mg Dapotexinnel egészítettek ki, tehát olyan, mintha két gyógyszer lenne egy tablettában! A Dapotexin anyag már hosszú ideje a korai magömlés kezelésének a hatásos gyógyszere.

Hatóanyagok:

A Tadamix 20mg készítmény tadalafilt és 60mg Dapoxetínt tartalmaz.

Adagolás:

A javasolt kezdeti mennyiség a 80mg-os Tadamix tabletta fele, 30-60 perccel a szexuális aktivitás előtt. Ha ez a mennyiség nem lenne elegendő, az adagolást megnövelheti egy egész 80mg-os tablettára. Maximálisan napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. A készítmény hatásai, megfelelő szexuális stimuláció esetén mutatkoznak meg. Az alkohol és a zsíros ételek csökkentik a készítmény hatásait.

A készítményt nem használhatják:

Azon páciensek, akik infarktuson estek át, más szív -és érrendszeri megbetegedésekben, magas vagy alacsony vérnyomásban szenvednek, ill. véralvadási zavarokkal küzdenek. Olyan személy, akinél az tadalafil vagy a dapoxetine allergiás reakciót vált ki. Bárki, aki olyan orvosságokat használ, amelyek nitrogén-monoxidot vagy nitrátokat tartalmaznak, amelyek többek között „angina pectoris” (mellkasi fájdalom) kezelésére kerülnek felhasználásra.
A leggyakrabban használt nitrátok közé a nitroglicerin és az izoszorbid-dinitrát tartoznak. Ha „angina pectorisban” szenved, és nem tudja, hogy az Ön által szedett gyógyszerek tartalmazzák-e a feljebb leírt hatóanyagokat, a Tadamix használata előtt konzultáljon a kezelőorvosával. A termék más gyógyszerekkel történő egyidejű fogyasztásához, szükséges a kezelőorvosa jóváhagyása, főleg olyan esetekben, ha Cimetidine, Erythromycin és Ketoconazol gyógyszereket használ.

A készítményt ne használja a következő esetekben:

  • mániás depresszió,
  • cukorbetegség,
  • májbetegség,
  • pszichózis,
  • rohamok,
  • szokatlan reakciók vagy allergia a Dapoxetinre.

Tárolás:

A gyógyszert eredeti csomagolásban, 30°C-os hőmérséklet alatt, száraz helyen, nedvességtől védve tárolja.

További információk

Csomagok száma:

1 csomag, 3 csomag, 5 csomag, 10 csomag