Tadaforce 60mg

5 290 Ft41 890 Ft

A Tadaforce 60mg készítmény a Cialis pótlása (generikuma). Ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint a Cialis – mégpedig a tadalafilt.

Ragaszkodik a minőséghez? A Zenit Pharma biztosítja a legmagasabb minőséget. A Zenit Pharma termékei laboratóriumban vizsgáltak és a World Health Organization szigorú szabványai alapján ellenőrzöttek.

Gyártó: Zenit Pharma
Csomagolás/db tabletta: 10

Vásároljon nagyobb csomagolást és pénzt spórolhat.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hatóanyag:

A Tadaforce 60 mg tadalafilt tartalmaz.

Adagolás:

A javasolt kezdő adag, 60mg a nemi tevékenység előtt. A tablettát egészben, kis mennyiségű vízzel szükséges fogyasztani. A Tadaforce készítményt bármikor fogyaszthatja, függetlenül az étkezéstől. A Tadaforce hatásai a fogyasztástól számolt 30-60 perc elteltével mutatkoznak meg. A Tadaforce készítmény az alkalmazás után akár 36 órán keresztül is hathat. Fontos tudatosítani, hogy az Tadaforce készítmény, szexuális stimuláció nélkül nem hatásos.

A partnerével ugyanúgy szükséges lesz az előjáték, mint ha nem szedne az erektilis diszfunkció kezelésére szolgáló gyógyszereket. A Tadaforce készítmény nem fogyasztható többször, mint napi 1 alkalommal.

Ne használja a gyógyszert, ha:

  • súlyosabb szívbetegségben szenved, vagy nem rég esett át egy infarktuson,
  • nem rég strokeja volt,
  • alacsony vérnyomásban, vagy nem kezelt magas vérnyomásban szenved,
  • allergiás (hiperszenzitív) a tadalafilra vagy más anyagokra, amelyek megtalálhatóak Tadaforce készítményben (ezen tájékoztató elején kerültek felsorolásra),
  • szerves nitrátot fogyaszt bármilyen formában, ill. olyan hatóanyagokat szed, amelyek nitrogén-monoxidot szabadítanak fel, például az amil-nitrit; a nitrátok azon gyógyszercsoportjáról van szó, amely az angina pectoris (mellkasi fájdalom) kezelésére szolgál; bebizonyosodott, hogy a tadalafil erősíti ezen gyógyszerek hatásait; ha bármilyen formában nitrátokat fogyaszt, vagy nem biztos a fogyasztásukban, konzultáljon az orvosával,
  • sarlósejtes anémiában (vörösvérsej-rendellenesség), myeloma multiplexben (csontvelő rák), leukémiában (fehérvérűség, vérrák), pénisz deformációban,
  • a máj vagy vese súlyos zavaraiban szenved.

A Tadaforce gyógyszer fogyasztása során fokozott óvatosság szükséges: A szívbetegségekben szenvedő páciensek számára a nemi aktivitás lehetséges kockázatot jelent, mivel növeli a szív terhelését. Ha szívproblémákkal küzd, a készítmény használata előtt, konzultáljon az orvosával. A Tadaforce készítmény nem biztos, hogy megfelelő az Ön számára, mégpedig a feltüntetett okokból. Ha valamely ok érinti Önt, a készítmény használata előtt konzultáljon az orvosával.

Más gyógyszerek használata:

Általánosan, mindig szükséges az orvosa tájékoztatása, ha valamilyen gyógyszert szed, illetve az utóbbi időben szedett, beleértve a vény nélkül kapható gyógyszereket is. A gyógyszerek együttes használata, kölcsönösen befolyásolhatja a hatásaik. Ez főleg akkor fontos, ha nitrátokat szed, mivel ezen gyógyszer szedésénél tilos a Tadaforce alkalmazása. Szintén ne használja a Tadaforce készítményt egyidejűleg azokkal az orvosságokkal, amelyekre az orvosa felhívta a figyelmét. A Tadaforce készítmény nem használható egyidejűleg az erektilis diszfunkcióra szedett más gyógyszerekkel. A tablettákat tárolja eredeti csomagolásban, 10-30°C közötti hőmérsékleten.

Mellékhatások:

Hasonlóan, mint minden más gyógyszernél, a Tadaforce esetében is jelentkezhetnek mellékhatások. A nem kívánt mellékhatások általában mérsékelten vagy közepesen súlyosak. A gyakori mellékhatások közé tartoznak a fejfájás és az emésztési zavarok. A kevésbé gyakori nem kívánt mellékhatások közé pedig a hátfájdalom, izomfájdalom, az arc kipirulása, orrdugulás és a szédülés tartoznak. Ritka mellékhatások a szemhéj beduzzadása, szemfájdalom, kötőhártya fokozott vérellátása (vörös szem). Ha bármely, ezen nem kívánt mellékhatások közül jelentkezne Önnél, amely kellemetlenséget okoz vagy súlyosabbak a hatásai, illetve amely nem múlik el, konzultáljon a kezelőorvosával. Szintén előfordulhatnak allergiás reakciók (beleértve a bőrkiütéseket) is. Ritka esetben, a Tadaforce készítmény használata után, akár hosszantartó, fájdalmas erekció is kialakulhat. Ha az erekciója tovább tart, mint 4 óra, azonnal forduljon orvoshoz. Ha a nemi aktus során, vagy a befejezése után mellkasi fájdalmat észlel, semmiképp se vegyen be nitrátokat, hanem keressen fel orvosi segítséget. Ha a Tadaforce készítmény szedése során bármilyen nem kívánatos mellékhatást tapasztal, amely nincs feltüntetve ezen tájékoztatóban, kérjük ezt jelezze az orvosa vagy a gyógyszerésze felé.

További információk

Csomagok száma:

1 csomag, 3 csomag, 5 csomag, 10 csomag