Super-Avana 160mg

A Super Avana 160mg egy 100mg Avanafilt (Spedra) anyagot tartalmazó tabletta, amelyet 60mg Dapoxetin egészít ki és azon férfiak számára javasolt, akik a korai magömlés problémájával küzdenek.

A 100mg Avanafil + 60mg Dapoxetin kombinációjával olyan tablettát kapunk, amely minden női lelket meghódít.

Gyártó: Sunrise Remedies
Csomagolás/db tabletta: 4

Vásároljon nagyobb csomagolást és pénzt spórolhat.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Adagolás:

A javasolt kezdeti mennyiség a 160mg-os tabletta fele, a szexuális tevékenység előtt. Ha ez az adag nem lenne elegendő, az adagolás megnövelhető egy teljes 160mg-os tablettára. A készítményből nem javasolt napi több, mint egy adag fogyasztása. A készítmény hatásai megfelelő szexuális stimuláció esetén mutatkoznak meg. A készítmény nem afrodiziákum. A hatás a készítmény bevételét követő negyed, ill. fél órán belül észlelhető. Ez az időszak abban az esetben hosszabb, ha a készítményt az étkezést követő 2 órán belül használtuk. A hatás 4-5 órán keresztül tart. A használat előtt nem ajánlott nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztása. Az alkohol és a zsíros ételek csökkentik a készítmény hatásait.

A készítményt nem használhatják:

Azon páciensek, akik infarktuson estek át, más szív -és érrendszeri megbetegedésekben, magas vagy alacsony vérnyomásban szenvednek, ill. véralvadási zavarokkal küzdenek. Olyan személy, akinél az avanafil allergiás reakciót vált ki. Bárki, aki olyan orvosságokat használ, amelyek nitrogén-monoxidot vagy nitrátokat tartalmaznak, amelyek többek között „angina pectoris” (mellkasi fájdalom) kezelésére kerülnek felhasználásra.

A leggyakrabban használt nitrátok közé a nitroglicerin és az izoszorbid-dinitrát tartoznak. Ha „angina pectorisban” szenved, és nem tudja, hogy az Ön által szedett gyógyszerek tartalmazzák-e a feljebb leírt hatóanyagokat, a termék használata előtt konzultáljon a kezelőorvosával.

Ajánlás az idősebb páciensek számára:

Az idősebb pácienseknek, a kezelést a minimális javasolt adaggal (80 mg/nap) szükséges megkezdeniük.

Ajánlás a vesebetegségben szenvedő páciensek számára:

Olyan személyeknek, akik súlyosabb vesebetegségben szenvednek, óvatosan kell használniuk a terméket, és a gyógykezelést a minimális, 80 mg/nap adaggal szükséges megkezdeniük. A termék fogyasztása nem javasolt olyan gyógyszerekkel, amelyek nitrátokat tartalmaznak, vagy amelyek képesek a nitrogén-oxid felszabadítására, ill. olyan készítményekkel, amelyek izoszorbid-mononitrátot és izoszorbid-dinitrátot tartalmaznak. Más gyógyszerekkel történő egyidejű fogyasztásához, szükséges a kezelőorvosa jóváhagyása, főleg olyan esetekben, ha Cimetidine, Erythromycin és Ketoconazol gyógyszereket használ.

Mellékhatások:

Úgy, mint a legtöbb gyógyszernél, ebben az esetben is mellékhatások léphetnek fel, amelyek általában mérsékelt – vagy átmeneti jellegűek. A leggyakoribb mellékhatások közé a fejfájás és az arc bevörösödése tartoznak. A további ritka, de dokumentált mellékhatások közé az emésztési panaszok, szédülés, orrdugulás és látászavarok tartoznak. Ha az erekciója 4 óránál tovább tart, azonnal keressen fel orvosi segítséget. A tablettákat tárolja eredeti csomagolásban, 10-30°C közötti hőmérséklet mellett.

További információk

Csomagok száma:

1 csomag, 3 csomag, 5 csomag, 10 csomag