Sildalist 120mg

9 390 Ft69 990 Ft

A Sildalist 120 mg készítmény egy erős tabletta, amely képes az erektilis diszfunkció legsúlyosabb panaszainak a kezelésére is. Ezen, jellegzetesen piros, téglalap alakú tabletták, 6 tablettánkként buborékfóliába csomagoltak, miközben a Sidalist minden tablettája 100 mg Szildenafilt és 20 mg Tadalafilt tartalmaz. A férfiak, akik a Sildalist 120mg készítményt használták, jobb és hosszabb szexuális élményt tudtak elérni és nem kellett aggódniuk az erekció hiánya miatt sem.

Gyártó: Cipla Inc.
Csomagolás/db tabletta: 6

Vásároljon nagyobb csomagolást és pénzt spórolhat.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hatóanyag:

Egy Sildalist 120mg készítmény 100mg Szildenafil hatóanyagot és 20mg Tadalafil hatóanyagot tartalmaz.

Adagolás:

A javasolt kezdeti adagolás Sildalist 120mg tabletta fele, kb. 30-60 perccel a szexuális aktus előtt. A Sildalist készítményből nem javasolt több, mint napi 120 mg fogyasztása. A gyógyszer hatásai szexuális stimulációnál jelentkeznek.
A Sildalist hatásai a bevételtől számított kb. 30-60 perc elteltével mutatkoznak meg és akár 12 órán keresztül is tarthatnak. A gyógyszer használata előtt nem javasolt nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztása. Az alkohol és a zsíros ételek csökkentik a készítmény hatásait.

A készítményt nem használhatják:

Azon páciensek, akik infarktuson estek át, más szív -és érrendszeri megbetegedésekben, magas vagy alacsony vérnyomásban szenvednek, ill. véralvadási zavarokkal küzdenek. Olyan személy, akinél a szildenafil allergiás reakciót vált ki. Bárki, aki olyan orvosságokat használ, amelyek kalcium-nitrátot vagy nitrátokat tartalmaznak. Ha „angina pectorisban” szenved és nem tudja, hogy az Ön által szedett gyógyszerek tartalmazzák-e a feljebb leírt hatóanyagokat, a termék használata előtt konzultáljon a kezelőorvosával. A Sildalis és egyéb gyógyszerek egyidejű alkalmazásához, a kezelőorvosa belelegyezése szükséges, főleg, ha cimetidin, eritromicin és ketokonazol készítményeket használ.

Tárolás:

A gyógyszert tárolja 30°C alatti hőmérsékleten. Tárolja eredeti csomagolásban, hogy védve legyen a nedvességgel szemben.

Nem kívánt mellékhatások:

Hasonlóan, mint más gyógyszerek esetén, a Sildalist esetében is jelentkezhetnek mellékhatások. A nem kívánt mellékhatások általában mérsékelt- vagy átmeneti jellegűek. A gyakoriak közé tartozik a fejfájás és az arc bevörösödése. A további ritka, de dokumentált mellékhatások közé az emésztési zavarok, szédülés, orrdugulás és látászavarok tartoznak.Ha az erekciója 5 óránál tovább tartana, azonnal keressen fel orvosi segítséget! Ha a gyógyszer szedése közben bármilyen nem kívánatos mellékhatást észlel, amely nincs feltüntetve ezen tájékoztatóban, kérjük ezt jelezze orvosa felé.

További információk

Csomagok száma:

1 csomag, 3 csomag, 5 csomag, 10 csomag