Lovegra 100mg

4 490 Ft32 500 Ft

A híres kék pirula, amely a szexualitás téren, valódi forradalmat hozott, előbb vagy utóbb be kellett, hogy törjön a nők világba is. A Lovegra készítményt, olyan nők számára javasoljuk, akit frigiditásban szenvednek, vagy nem képesek az orgazmusra, illetve akik nem képesek elég intenzíven átélni az orgazmust, a hüvely nem megfelelő vérellátása miatt.

Gyártó: Ajanta Pharma
Csomagolás/db tabletta: 4

Vásároljon nagyobb csomagolást és pénzt spórolhat.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A tabletták hatóanyaga a Szildenafilen alapszik, amely a foszfodieszteráz-5-gátlók csoportjába tartozik. Az anyag célja, támogatni a nemi szervek szöveteinek a vérellátását. A nők esetén, ebben az esetben a külső nemi szervek értendők, tehát a hüvely és annak az egyes részei.

Adagolás és fogyasztás:

Lovegra – Adagolás és fogyasztás. Hogyan szükséges adagolni és használni a Lovegra készítményt? Nagyon hasonlóan, mint a férfiak számára kifejlesztett változatokat. Mivel a készítmény olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek jelentős hatással van az erekre és a nemi szervekre, így ismerni kell a napi maximális adagot és nem szabad túllépni azt.
Egy adag = 1/2 tabletta. A Szildenafil hatóanyag maximális napi adagja 100mg, vagyis egy egész tabletta. A fogyasztást ajánlott csökkentett adaggal megkezdeni – fél tabletta 30-60 perccel a tervezett nemi kapcsolat előtt. Ha a fél adag nem fejt ki megfelelő hatást, az orvosi konzultációt követően a tabletta másik fele is alkalmazható. Ezt viszont több nő nem tartja be, mivel erősebb hatásokat akarnak elérni. Napi több mint egy tabletta használata tilos, a nagyobb adagok pedig már nem hoznak további hatásfokozást. A hatás a bevételtől számított 60 percen belül érezhető.

Libidó:

A Lovegra készítmény nem tartozik az afrodiziákumok közé, vagyis az elsődleges célja, nem a szexuális vágy fokozása. Másrészről viszont a Szildenafil készítménynek köszönhetően elérhető a nemi szervek olyan szintű vérellátása, hogy közvetett hatásként a nő nagyobb vágyat érezhet a szexuális stimulációra.

Mellékhatások:

• hányinger
• fejfájás
• arcpír
• vérnyomás csökkenése

Ellenjavallatok és mikor nem használható a Lovegra készítmény:

A szedéssel egyidejűleg nem javasolt a nehéz ételek és alkoholos italok fogyasztása, mivel ezek csökkentik a gyógyszerek hatásait. Nehézségek adódhatnak abban az esetben is, ha a nő a gyógyszert más gyógyszerekkel egyidejűleg alkalmazza vagy ha valamilyen betegségben szenved, illetve egészségügyi problémái vannak. Néhány ilyen tényező nehezíti a tabletta fogyasztását, hatékonyságát, mások viszont kizáró okként hathatnak, amelyek esetén szükséges a Lovegra készítmény fogyasztásának a befejezése.
Problémát okozhat például a Szildenafil készítményre való allergiás reakció, a máj -és veseproblémák, amelyek orvosi konzultációt igényelnek. A Lovegrát tilos súlyos szívproblémák esetén, stroke, illetve szívinfarktust követően, továbbá nem kezelt alacsony vagy magas vérnyomás, ill. vér-és látásproblémák esetén fogyasztani.

Ami az orvosságokat illeti, a Lovegrát nem szabad egyidőben használni a nitrát tartalmú, vagy vérnyomásra felírt gyógyszerekkel, illetve az alfa-blokkolókkal sem. Problémát okozhat a Lovegra és a HIV vírus kezelésére, illetve női problémákra használt gyógyszerek egyidejű alkalmazása is. Ilyen esetben a Lovegra készítmény alkalmazásáról a kezelőorvosának kell döntenie.

További információk

Csomagok száma:

1 csomag, 3 csomag, 5 csomag, 10 csomag