D-Force 60mg

5 290 Ft41 890 Ft

A D-Force 60mg egy biztonságos és hatásos készítmény a korai magömlés kezelésére. Klinikailag tesztelt és bizonyított, hogy a D-Force 60mg készítmény használata esetén, a szexuális kapcsolat háromszor hosszabb ideig tartott, s egyúttal a páciensek jobban tudták kezelni a magömlésüket. A D-Force készítmény, szerotonin-visszafelvétel gátlók (SSRI) közé tartozik.

Ragaszkodik a minőséghez? A Zenit Pharma biztosítja a legmagasabb minőséget. A Zenit Pharma termékei, laboratóriumban vizsgáltak és a World Health Organization szigorú szabványai által vannak ellenőrizve.

Gyártó: Zenit Pharma
Csomagolás/db tabletta: 10

Vásároljon nagyobb csomagolást és pénzt spórolhat.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hatóanyag:

A D-Force 60mg készítmény dapoxetint (dapoxetine) tartalmaz.

Adagolás:

A D-Force javasolt adagolása 60mg, cca. 60 perccel a tervezett szexuális kapcsolat előtt. A tablettát egy pohár vízzel fogyassza. Az orvosságot éhgyomorra is beveheti. A hatás akár 12 órán keresztül is tarthat. Ha nagyobb mennyiséget vett be, mint a javasolt adagolás és bármilyen nem kívánt mellékhatásokat észlel, keressen fel orvosi segítséget.

A készítményt ne használja a következő esetekben:

• depresszió
• cukorbetegség
• májbetegség
• pszichózis
• rohamok
• a Dapoxetinre történő allergia esetén

Mellékhatások:

Úgy, mint a legtöbb gyógyszernél, ebben az esetben is mellékhatások léphetnek fel, amelyek általában mérsékelt – vagy átmeneti jellegűek. A leggyakoribb mellékhatások közé a fejfájás és az arc bevörösödése tartoznak. A további ritka, de dokumentált mellékhatások közé az emésztési panaszok, szédülés, orrdugulás és látászavarok tartoznak. Ha az erekciója 4 óránál tovább tart, azonnal keressen fel orvosi segítséget. A tablettákat eredeti csomagolásban tárolja, 35°C alatti hőmérsékleten.

További információk

Csomagok száma:

1 csomag, 3 csomag, 5 csomag, 10 csomag