Avaforce 100mg

5 290 Ft41 890 Ft

Az Avaforce 100 mg készítmény a legújabb és eddig a legfejlettebb termék, az erekciós zavarok kezelésére.

Gyártó: Centurion Pharma
Csomagolás/db tabletta: 4

Vásároljon nagyobb csomagolást és pénzt spórolhat.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Minden tabletta 100mg Avanafilt tartalmaz.

Adagolás:

A javasolt kezdeti mennyiség a 100mg-os tabletta fele a nemi aktivitás előtt. Ha ez az adag nem lenne elégendő, a mennyiség megnövelhető a teljes 100mg-os tablettára. A készítményből nem javasolt több, mint napi egy adag fogyasztása. A készítmény hatásai megfelelő szexuális stimuláció esetén mutatkoznak meg. A készítmény nem afrodiziákum. A hatás a készítmény bevételét követő 15 percen belül észlelhető, zselé esetén már 10 percen belül is. Ez az időszak abban az esetben hosszabb, ha a készítményt étkezés közben, vagy röviden azután fogyasztotta. A hatásai 6 órán keresztül megmaradnak. A használat előtt nem javasolt nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztása. Az alkohol és a zsíros ételek csökkentik a készítmény hatásait.

A készítmény nem használhatják:

Azon páciensek, akik infarktuson estek át, más szív -és érrendszeri megbetegedésekben, magas vagy alacsony vérnyomásban szenvednek, ill. véralvadási zavarokkal küzdenek. Olyan személy, akinél a szildenafil allergiás reakciót vált ki. Bárki, aki olyan orvosságokat fogyaszt, amelyek nitrogén-monoxidot vagy nitrátokat tartalmaznak, amelyek többek között „angina pectoris” (mellkasi fájdalom) kezelésére kerülnek felhasználásra.
A leggyakrabban használt nitrátok közé a nitroglicerin és az izoszorbid-dinitrát tartoznak. Ha „angina pectorisban” szenved, és nem tudja, hogy az Ön által szedett gyógyszerek tartalmazzák-e a feljebb leírt hatóanyagokat, a termék használata előtt konzultáljon a kezelőorvosával.

Ajánlás az idősebb páciensek számára:

Az idősebb páciensek számára javasolt a kezelés, minimális javasolt adaggal (50 mg/nap) történő megkezdése.

Ajánlás a vesebetegségben szenvedő páciensek számára:

Olyan személyeknek, akik súlyosabb vesebetegségben szenvednek, óvatosan kell használniuk a terméket, és a kezelést a minimális, 50 mg/nap adaggal szükséges megkezdeniük. A termék fogyasztása nem javasolt olyan gyógyszerekkel, amelyek nitrátokat tartalmaznak, vagy amelyek képesek a nitrogén-oxid felszabadítására, ill. olyan készítményekkel, amelyek izoszorbid-mononitrátot és izoszorbid-dinitrátot tartalmaznak. Más gyógyszerekkel történő egyidejű fogyasztásához, szükséges a kezelőorvosa jóváhagyása, főleg olyan esetekben, ha Cimetidine, Erythromycin és Ketoconazol gyógyszereket használ.

Mellékhatások:

Úgy, mint a legtöbb gyógyszernél, ebben az esetben is mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek általában mérsékelt – vagy átmeneti jellegűek. A leggyakoribb mellékhatások közé a fejfájás és az arc bevörösödése tartoznak. A további ritka, de dokumentált mellékhatások közé az emésztési panaszok, szédülés, orrdugulás és látászavarok tartoznak. Ha az erekciója tovább tart mint 4 óra, azonnal keressen fel orvosi segítséget. A tablettákat tárolja eredeti csomagolásban,10-30°C közötti hőmérséklet mellett.

További információk

Csomagok száma:

1 csomag, 3 csomag, 5 csomag, 10 csomag