Apcalis-SX Oral Jelly 20mg

5 735 Ft55 000 Ft

Az Apcalis jelly 20mg készítmény a Cialis készítmény pótlása (generikuma). Ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint a Cialis – tehát a Tadalafilt.

Az előnye az azonnali hatékonyság, amely már a fogyasztását követő 10 percen belül észlelhető.

Gyártó: Ajanta Pharma
Csomagolás/db tabletta: 7

Vásároljon nagyobb csomagolást és pénzt spórolhat.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hatóanyag:

Az Apcalis Oral Jelly minden tasakja 20mg tadalafilt tartalmaz.

Adagolás:

A javasolt kezdeti adag 20 mg, a szexuális aktivitás kezdete előtt. Az Apcalis Jelly belső használatra van meghatározva. Szükséges a tasak teljes tartalmát, egy kisebb mennyiségű vízzel fogyasztani. Az Apcalis bármikor fogyasztható, tekintet nélkül az étkezés idejére. Az Apcalis készítményt a szexuális tevékenységet megelőző 20 perctől, akár a szexuális tevékenységet megelőző 12 óráig is fogyaszthatja. Más részről viszont a készítmény akár a bevételt követő 36 órán keresztül is hathat. Fontos tudatosítani, hogy a készítmény szexuális stimuláció nélkül nem hatásos. A partnerével az előjátékra ugyanúgy időt kell szakítaniuk, mintha nem használna gyógyszert az erektilis diszfunkció kezelésére. Az Apcalisból készítményből, tilos a több, mint napi egy adag fogyasztása. Nem ajánlott az Apcalis napi rendszerességű fogyasztása.

Az orvosságot nem használhatja, ha:

  • súlyosabb szívbetegségben szenved, ill. nem régiben szívrohama volt,
  • nem régiben strokeja volt,
  • alacsony vérnyomásban, vagy nem kezelt magas vérnyomásban szenved,
  • allergiás (hiperszenzitív) a tadalafilra vagy más anyagokra, amelyek az Apcalis gyógyszerben találhatóak (ezen írásos tájékoztató elején került felsorolásra),
  • szerves nitrátot fogyaszt bármilyen formában, ill. olyan hatóanyagokat szed, amelyek nitrogén-monoxid kialakulásához vezetnek, mint például az Amil-nitrit; egy a nitrátok közé tartozó gyógyszercsoportról van szó, amelyek az „angina pectoris” (mellkasi fájdalom) kezelésére szolgálnak; bebizonyosodott, hogy a tadalafil megerősíti ezen gyógyszerek hatásait; ha nitrátokat használ bármilyen formában, vagy nem biztos a nitrátok használatában, konzultáljon a kezelőorvosával,
  • sarlósejtes anémiában (vörösvérsejtek zavara), myeloma multiplexben (csontvelőrák), leukémiában (fehérvérűség, vérrák), péniszdeformációban, ill. a
  • máj vagy vese súlyos zavaraiban szenved.

Az Apcalis készítmény fogyasztása során fokozott elővigyázatosság szükséges: A szívbetegségekben szenvedő páciensek számára a nemi aktivitás lehetséges kockázatot jelenthet, mivel növeli a szív terhelését. Ha szívproblémákkal küzd, a termék fogyasztása előtt konzultáljon az orvosával. Az Apcalis készítmény nem biztos, hogy megfelel az Ön számára, mégpedig a feltüntetett okokból. Ha valamelyik ok érinti Önt, a készítmény fogyasztása előtt szükséges az orvosával történő konzultáció:

Más gyógyszerek fogyasztása:

Általánosan mindig szükséges tájékoztatni az orvosát arról, ha valamilyen orvosságot szed, illetve az utóbbi időben szedett, beleértve a vény nélkül kapható gyógyszereket is, mivel a más gyógyszerekkel történő együttes használat, kölcsönös befolyásolja a készítmények hatásait. Ez főleg akkor fontos, ha nitrátokat szed, mivel ezen gyógyszer fogyasztásánál tilos az Apcalis alkalmazása. Szintén ne használja az Apcalist egyidejűleg azon gyógyszerekkel, amelyekre az orvosa felhívta a figyelmét. Az Apcalist nem fogyasztható egyidejűleg, más az erektilis diszfunkcióra szedett gyógyszerekkel sem.

Mellékhatások:

Hasonlóan, mint minden más gyógyszernél, az Apcalis készítménynél is jelentkezhetnek mellékhatások. A nem kívánt mellékhatások általában mérsékelt vagy átmeneti jellegűek. A gyakoriak közé tartozik a fejfájás és az emésztési zavarok. A kevésbé gyakori mellékhatások közé pedig a hátfájdalom, izomfájdalom, az arc bepirulása, orrdugulás és a szédülés tartoznak. A ritka mellékhatások közé tartozik a szemhéjak beduzzadása, szemfájdalom, kötőhártya megnövelt vérellátása (vörös szem). Ha ezen nem kívánt mellékhatások jelentkeznének Önnél, amelyek kellemetlenséget vagy súlyosabb problémákat okoznak, illetve nem akarnak elmúlni, konzultáljon a kezelőorvosával. Szintén jelentkezhetnek allergiás reakciók (beleértve a bőrkiütéseket is). Ritka esetben az Apcalis készítmény használatát követően hosszantartó, esetleg fájdalmas erekció is kialakulhat. Ha az erekciója tovább tart, mint 4 óra, azonnal keresse fel az orvosát. Ha a nemi aktus során, vagy a befejezése után mellkasi fájdalmat érez, semmiképp se használjon nitrátokat, hanem keressen fel orvosi segítséget. Ha az Apcalis gyógyszer használata közben bármilyen nem kívánatos mellékhatásokat észlel, amelyek nincs feltüntetve ezen tájékoztatóban, kérjük, ezt jelezze orvosa vagy a gyógyszerésze felé.

További információk

Csomagok száma:

1 csomag, 3 csomag, 5 csomag, 10 csomag