Spedra Generikum

Lehet, hogy ezen, az erektilis diszfunkció kezelésére szolgáló gyógyszerrel még eddig nem találkozott és eláruljuk, hogy miért. A Spedra, a legújabb kémiailag gyártott hatóanyagokkal rendelkező készítmények közé tartozik, amelyek a péniszben található vérerek felszabadítására szolgálnak, ami lehetővé teszi az impotenciában szenvedő férfiak számára az erekció elérését.

A gyógyszer alapja az Avanafil nevű hatóanyag, amelyet csak nem régiben, a 2013-as évben fejlesztettek ki. Ez a hatóanyag a foszfodieszteráz-5-gátlók, röviden PDE5 gátlók csoportjába tartozik. Egy értágító készítményről van szó, amelynek a célja a nemi szerv vérellátásának a fokozása, s ezáltal teljes értékű erekció elérése, azoknál a férfiaknál, akik ilyen típusú problémákkal küzdenek. Az anyag pozitívuma, hogy gyorsan felszívódik, ennek köszönhetően pedig a szervezetben maximális koncentráció érhető el akár már 45 percen belül is.

A férfiak tapasztalatai bizonyítják, hogy a tabletta hatékony, az erektilis diszfunkció súlyosabb formáinál is. A szakemberek szerint, ezen gyógyszer, jelentős konkurenciája lesz a már bevezetett márkáknak is.

Összesen 1 találat