Rólunk

Kik vagyunk?

Az internetes patikánk, már 2007-től a Health ProFit Ltd., 130 Fleet St. London EC4A 2BH Nagy-Britannia székhelyű társaság üzemelteti.

Az alatt az idő alatt, amióta az európai piacon működünk, több ezer elégedett vásárlóra tettünk szert.
Készek vagyunk a maximális erőfeszítést megtenni azért, hogy a kézbesített csomagot az otthona kényelmében a lehető legrövidebb időn belül kibonthassa.

Ügyfelek által hitelesített, biztonságos vásárlás

A szerverünk SSL protokollal biztosított, a világszerte elismert „Rapid SSL” tanúsító hatóságtól. Az adatkommunikáció Ön és az internetes gyógyszertárunk között, biztonsági kulccsal titkosított úgy, hogy a megrendelésben kitöltött adatokat, harmadik felek ne tudják elolvasni. Az adatai, a küldeménye kézbesítéséhez kerülnek felhasználásra és nem kerülnek átadásra harmadik felek számára.

Eredeti termékek

Kizárólag eredeti termékeket kínálunk, amelyek hivatalos forgalmazóktól és EU importőröktől származnak. A termékeket szakszemélyzet csomagolja és küldi el.

Választék

A kínálatunkban az erektilis diszfunkció kezelésére és a magömlés késleltetésére szolgáló készítményeket talál, amelyek orvosi vény nélkül és a legjobb árakon érhetőek el.

Minden termék tiszta high-tech feltételek mellett került legyártásra, a minőségellenőrzés, sterilizálás és adagolás-ellenőrzés nemzetközi standardjai mellett.

A Generikus-viagra.com weboldal csak az Ajanta Pharma és Zenit Pharma által gyártott legjobb minőségű termékeket kínálja.