Mindenki csodás szexuális életre vágyik, legyen az férfi vagy nő. Ismerje meg a nedves orgazmus nevű titkot.

Bizonyosan ismeri vagy már hallott róla a barátaitól. Több oka is volt a partnerével való szakításának, viszont a legfőbb ok az intimitásban rejlett, amely (a témánk szempontjából) a nő számára nem volt kielégítő. A párja csak saját magára figyelt és az Ön szükségleteit többnyire figyelmen kívül hagyta. Az orgazmus elérése, vagy csak a szexuális élet partnerrel való élvezete, ilyen esetben valóban nehéznek bizonyult.

A megfelelő barátnak nem csak kiváló szeretőnek kell lennie – a kapcsolat elmélyítéséhez nagyon fontos, hogy meg akarja ismerni a barátnője beteljesületlen, illetve szexuális vágyait is. Ez a „nedves orgazmushoz“ vezető út kezdete. De mi is lenne ez pontosan?

Hogyan működik a nedves orgazmus

Sok nő álmodozik arról, hogy legalább egyszer átéljen egy nedves orgazmust. Az ilyen kielégülést a nők, az „általános orgazmushoz” képest összehasonlíthatatlanként jelölik meg. Pontosan mi is történik a női testtel ilyenkor?

Néhány másodperccel a kielégülés előtt a nemi szervek intenzívebb vérellátására kerül sor, a nő ritmikus izom- összehúzódást él át, amely akaraterővel nem befolyásolható. Az orgazmus során aktiválódik az agykéreg elülső része és a szexuális feszültség levezetésére kerül sor. Röviden a kielégülés után az izmok ellazulására kerül sor, mégpedig nem csak a nemi szervekben, hanem az egész testben.

Az orgazmusok több típusa létezik. A legáltalánosabb a klitoriális orgazmus, amelyet a nő, a klitorisz izgatásával érhet el – amely egy számos idegvégződéssel rendelkező érzékeny hely. Kevésbé gyakori a szex közbeni vaginális orgazmus – amelynek az eléréséhez legalább 20 – 25 perc szükséges. Az eredmény viszont mindenért kárpótolja, mivel az ilyen a vaginában történő kielégülés, sokkal erőteljesebb és intenzívebb.

G pont stimulációja, mint a kielégüléshez vezető út

A vaginális orgazmus elérésének a lehetőségeiből, mindjárt többet is találhatunk. Általában a G-pont izgatásával érhető el, amely úgy 5 cm-re a hüvely bejáratától helyezkedik el. Azon pozíciókból, amelyek segítségével stimulálhatjuk ezt a pontot, szintén több is létezik… A legismertebb a misszionárius pozíció, megemelt medencével, amely lehetővé teszi a pénisz megfelelő mélyre hatolását a hüvelyben és azt, hogy a hímvessző megfelelő szögben álljon a G pont stimulálásához.

A G ponton kívül a hüvelyben találhatóak az A és az U pontok is. Ezen pontok stimulációja által elért kielégülés igen ritka, de annál intenzívebb. Az öröm legerősebb hullámait viszont épp a vaginális és a klitoriális orgazmus kombinációja hozza el.

A nedves orgazmusért nem kell szégyenkeznie

A nedves orgazmus gyakorlatilag a vaginális orgazmus egyik fajtája, amely a leggyakrabban a G pont stimulációja által érhető el. Ezen kielégülés típusát a szakirodalom női ejakulációnak hívja, amikor a nő orgazmus közben egy nagyobb mennyiségű fehér váladékot választ ki.

A közelmúltig a közvélemény a nedves orgazmust kitalációnak vagy a pornó biznisz csalásának tekintette. Számos nő az internetes vitafórumokon bevallotta, hogy először szégyenkeztek a nedves orgazmus miatt, épp a kiválasztott folyadék okából. Erről viszont a férfiak véleménye gyakran eltérő, akiknek a nedves orgazmus imponál, mivel erre jutalomként tekintenek a szexuális teljesítményükért.

A tudósok már kifejlesztettek egy női viagrát is, amely segítséget nyújt a szexuális izgalom elérésében, nedvesebbé teszi a hüvelyt és néhány esetben az orgazmus is intenzívebbé válik. Tehát már létezik valami azon nők számára is, aki nehéz szülésen vagy klimaxon estek át.